ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: Πυροβόλησαν 70χρονο μέσα στην αποθήκη και του έκοψαν τη γλώσσα – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ

Τον 70χρονο εντόπισε αιμόφυρτο ο γιος του

Κρήτη: Πυροβόλησαν 70χρονο μέσα στην αποθήκη και του έκοψαν τη γλώσσα – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ

Ένας άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου σήμερα το πρωί σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι επιτέθηκαν στον 70χρονο κτηνοτρόφο, στο χωριό Βιλανδρέδο και τον άφησαν αιμόφυρτο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με πολλαπλά τραύματα με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 70χρονος που έχει δεχτεί περίπου έξι πυροβολισμούς στα πόδια και το ένα χέρι, ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι άγνωστοι του έκοψαν την γλώσσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.