ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μίλησαν». Και;

Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 20χρονου ναυαγοσώστη που «έσβησε» μετά από συμπλοκή – Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που καταρρέει

Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 20χρονου ναυαγοσώστη που «έσβησε» μετά από συμπλοκή – Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σήμερα Πέμπτη (13/6) στις 12:00 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 20χρονο ναυαγοσώστη που «έσβησε» μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στις Καλύβες Αποκορώνου.

Η κηδεία του Oργκίτο θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, στα Χανιά.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, σε παθολογικά αίτια και από επιπλοκές στην καρδιά προήλθε ο θάνατος του 20χρονου.

Από τον ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω του περιστατικού, στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στον δρόμο.

Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε στη μέση του δρόμου λίγο μετά από συμπλοκή με δύο 24χρονους, οι οποίοι συνελήφθησαν και αναμένεται να απολογηθούν αύριο ενώπιον του ανακριτή.

Σε βάρος των δύο νεαρών έχουν ασκηθεί διώξεις για συναυτουργία σε θανατηφόρο σωματική βλάβη.

Η στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης

O 20χρόνος φαίνεται να περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, να πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο και να καταρρέει έξω από κατάστημα.

Ο άνδρας που βρίσκεται μαζί του τον συγκρατεί πριν πέσει, προσπαθεί να τον στηρίξει στο πεζοδρόμιο και να τον συνεφέρει.

Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο, καλούν το ΕΚΑΒ, προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν τον 20χρονο, όμως εκείνος σε δευτερόλεπτα χάνει τις αισθήσεις του.

Ο χρόνος μετρούσε ήδη αντίστροφα για τον άτυχο 20χρονο, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου για να τον επαναφέρουν, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως αρχικά είχαν προσαχθεί ακόμη και τρεις φίλοι των 24χρονων, ένας 19χρονος Ρουμάνος, ένας 28χρονος Γεωργιανός και ένας 18χρονος Βούλγαρος, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή τους στο περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.