ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: Συνελήφθη 55χρονος για ασέλγεια εις βάρος δύο αγοριών

Την καταγγελία φέρεται να έχει κάνει η μητέρα ενός εκ των δυο παιδιών

Κρήτη: Συνελήφθη 55χρονος για ασέλγεια εις βάρος δύο αγοριών

Ένας 55χρονος άνδρας από το Ηράκλειο Κρήτης κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Την καταγγελία φέρεται να έχει κάνει η μητέρα ενός εκ των δυο αγοριών ενώ η σύλληψη του 55χρονου έγινε για άλλη παράβαση.

Κακουργηματική δίωξη

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε κακουργηματικές αλλά και πλημμεληματικές διώξεις και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη 10 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας αρνείται τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης τον 55χρονο κατήγγειλε η μητέρα ενός άλλου ανήλικου αγοριού υποστηρίζοντας ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου ο γιος της φέρεται να της εξομολογήθηκε ότι πήγε στην επιχείρηση του 55χρονου και περιέγραψε καταστάσεις μεταξύ του 13χρονου και του 55χρονου που παρέπεμπαν σε ασελγείς πράξεις.

Η μητέρα του παιδιού φέρεται να κίνησε τη διαδικασία της έρευνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 55χρονος κατηγορείται επίσης για προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βαθμό πλημμελήματος, σε βάρος και του δικού της παιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.