ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: Συνελήφθησαν 4 άτομα για τον ξυλοδαρμό ενός 36χρονου Γάλλου

Η συμπλοκή φέρεται να ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή

Κρήτη: Συνελήφθησαν 4 άτομα για τον ξυλοδαρμό ενός 36χρονου Γάλλου

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης παραπέμπονται οι τέσσερις νεαροί κατηγορούμενοι από τα Χανιά που τα ξημερώματα της Κυριακής ξυλοκόπησαν έναν 36χρονο Γάλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου rethnea.gr, το μονομελές πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου αποφάσισε ότι είναι αναρμόδιο να κρίνει την κατηγορία και την μετέτρεψε από επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα).

Άρα αρμόδιο δικαστήριο είναι το ΜΟΔ του Εφετείου της περιφέρειας Κρήτης.

Μέχρι τον προσδιορισμό της δικάσιμου το μονομελές πλημμελειοδικείο διέταξε την προφυλάκιση των δύο από τους τέσσερις συνολικά κατηγορουμένων (δύο αδέλφια).

Τη δικάσιμο του ΜΟΔ θα προσδιορίσει ο εισαγγελέας Εφετών.

Η συμπλοκή φέρεται να ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή, όταν ένας από τους νεαρούς Κρητικούς άρπαξε ένα μπουκάλι αλκοόλ που κρατούσε ο Γάλλος και τον χτύπησε, ενώ ένας άλλος τον κλωτσούσε στα πλευρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 36χρονος νοσηλεύεται με κάταγμα στο κεφάλι, χωρίς να διατρέχει πλέον κίνδυνο, ενώ οι γονείς του βρίσκονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με το MEGA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.