ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού σε μπαρ

Υπεβλήθη σε 6ωρο χειρουργείο και να του τοποθετήθηκαν 60 ράμματα στο κεφάλι, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού σε μπαρ

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού χρηματιστή με καταγωγή από την Κρήτη από παρέα πέντε Κρητικών σε μπαρ στο Ηράκλειο.

Το θύμα υπεβλήθη σε 6ωρο χειρουργείο και να του τοποθετήθηκαν 60 ράμματα στο κεφάλι, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Αιτία όλων ήταν η παρατήρηση σε μια παρέα Κρητικών μέσα σε ένα καφέ μπαρ καθώς ένας από αυτούς τον έκαψε το χέρι με το τσιγάρο του.

Η παρατήρηση αυτή φαίνεται να προσέβαλε τους Κρητικούς, οι οποίοι αντέδρασαν βίαια και ξυλοκόπησαν άγρια τον χρηματιστή μπροστά στα μάτια της συντρόφου και των παιδιών της.

Ελαφρά τραυματίστηκε και ο δεύτερος γιος της συντρόφου του 49χρονου.

Μετά την επίθεση, ο Καναδός τουρίστας μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εκεί υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι δύο από τους δράστες έχουν ταυτοποιηθεί. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ κατά πληροφορίες αναζητούνται άλλοι δύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στην γνάθο. Αναγκαίες κρίθηκαν χειρουργικές και νευροχειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση της υγείας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.