ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κροατική τηλεόραση για αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Η ΑΕΚ αρνείται να δώσει υλικό από τις κάμερες»

«Υπάρχει πιθανότητα κανένας από τους υπόπτους να μην είναι ένοχος για τη δολοφονία»

Κροατική τηλεόραση για αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Η ΑΕΚ αρνείται να δώσει υλικό από τις κάμερες»

Ο δημοσιογράφος του κροατικού τηλεοπτικού σταθμού, στην ανταπόκριση που έδωσε έξω από τη ΓΑΔΑ, στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων (18:00), αναφέρθηκε στην επίσκεψη του πρεσβευτή της Κροατίας στους συλληφθέντες και εστίασε κυρίως σε δύο νέα στοιχεία (όπως τα χαρακτήρισε).

Το πρώτο έχει να κάνει με τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή καθώς όπως είπε ο Μάρκο Τσέπατ: «Η αστυνομία έχει περιορίσει τον αριθμό των υπόπτων σε 13. Ανάμεσά τους είναι εννέα Κροάτες πολίτες, τρεις Έλληνες πολίτες και ένας από την Αλβανία. Είναι πιθανό να υπάρχει μόνο ένας δράστης ή περισσότεροι, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει και η πιθανότητα κανένας από τους υπόπτους να μην είναι ένοχος για τη δολοφονία».

Ο Τσέπατ αναφέρθηκε και στις φήμες που έχουν αναπαραχθεί κι από ελληνικά ΜΜΕ ότι ο δολοφόνος ήταν Έλληνας, σημειώνοντας όμως πως κι αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές.

Στη συνέχεια της ανταπόκρισης ο Τσέπατ περιγράφει διάφορα βίντεο που έχει εξασφαλίσει η Nova TV και δείχνουν την πορεία των χούλιγκαν, ενώ σε κάποιο σημείο εμφανίζονται και Έλληνες αστυνομικοί οι οποίοι φαίνεται να τους ακολουθούν από απόσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος ο Τσέπατ τονίζει ότι σύμφωνα με πηγές, τις οποίες ο ίδιος χαρακτηρίζει ανεπίσημες, έχει την πληροφορία πως η ΠΑΕ ΑΕΚ αρνείται να παραδώσει στις αρχές το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι συγκεκριμένες εικόνες μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.