ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια στην Πάτρα: Κλειστό για προληπτικούς λόγους το σχολικό συγκρότημα

Το κορίτσι είχε λιποθυμήσει χθες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια στην Πάτρα: Κλειστό για προληπτικούς λόγους το σχολικό συγκρότημα

Κρούσμα μηνιγγίτιδας εντοπίστηκε στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 6ο και το 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί στη διάρκεια μαθημάτων ένα κορίτσι λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η μαθήτρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας με μηνιγγίτιδα, όπως προέκυψε από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη.

«Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει και οι συμμαθητές της μαθήτριας να προσέξουν αν έχουν κάποιο εξάνθημα ή παρουσιάσουν πυρετό και άμεσα να μεταβούν στο Νοσοκομείο».

Οι γιατροί ενημέρωσαν άμεσα την σχολική μονάδα που αποφάσισε για προληπτικούς υγειονομικούς λόγους να παραμείνει κλειστή.

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Σχολείου έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια ενημέρωσης που λάβαμε πριν από λίγο από το Νοσοκομείο, να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο πρόληψης και να αποφύγουμε τους κλειστούς χώρους και τις επαφές. Δεν έχουμε πλήρη ενημέρωση για ό,τι συνέβη. Θα σας ενημερώσουμε αλλά το σχολείο θα μείνει σήμερα κλειστό.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άννα Μαστοράκου σύμφωνα με την εφημερίδα “Γνώμη” αναφέρει ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει και οι συμμαθητές της μαθήτριας να προσέξουν αν έχουν κάποιο εξάνθημα ή παρουσιάσουν πυρετό και άμεσα να μεταβούν στο Νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.