ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ξάνθη: 29χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα και τον αδερφό του – Τον χτυπούσαν με γροθιές και ξύλινα καδρόνια

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πρατήριο καυσίμων ιδιοκτησίας του 61χρονου πατέρα του

Ξάνθη: 29χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα και τον αδερφό του – Τον χτυπούσαν με γροθιές και ξύλινα καδρόνια

Ένας 29χρονος κατήγγειλε στις Αρχές ότι στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 61χρονο πατέρα του και τον 27χρονο αδερφό του στην Ξάνθη, οι οποίοι τον χτυπούσαν για 10 λεπτά με γροθιές και ξύλινα καδρόνια στο κεφάλι και ολόκληρο το σώμα του.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πρατήριο καυσίμων με επωνυμία «ΕΚΟ» ιδιοκτησίας του πατέρα του.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και ο παθών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Χορηγήθηκε στον παθόντα έγγραφο για παροχή υπηρεσιών αρωγής, το οποίο παρέλαβε και δήλωσε πως δεν επιθυμεί να κάνει χρήση κάποιας δομής φιλοξενίας καθότι προτίθεται να διαμείνει σε φιλική οικία ενώ αρνήθηκε τη χρήση – εγκατάσταση της εφαρμογής “Panic Button” (Κομβίον Πανικού) στο κινητό του τηλέφωνο.

Πραγματοποιήθηκε έλεγχος μέσω της εφαρμογής “Όπλα & Εκρηκτικά” του Police On Line σχετικά με το εάν οι φερόμενοι δράστες κατέχουν κάποιο είδος όπλου και διαπιστώθηκε για τον πατέρα ότι είναι κάτοχος τεσσάρων (4) Α.Κ.Κ.Ο. (Αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων), εκδοθεισών από Τ.Α. Ξάνθης οι οποίες προκύπτει να είναι ληγμένες, για τον δε αδερφό ότι είναι κάτοχος δύο (2) Α.Κ.Κ.Ο. (εκδοθεισών αμφότερων από το Τ.Α. Ξάνθης) και ως εκτούτου, εστάλη και σχετικό έγγραφο στο Τ.Α. Ξάνθης για τυχόν δικές του ενέργειες.

Ο 29χρονος κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί να εξεταστεί από αρμόδιο ιατροδικαστή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θράκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες αναζητούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.