ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ξάνθη: Νεκρή μια 44χρονη μετά από τροχαίο – Αυτοκίνητο παραβίασε το κόκκινο

Δύο ΙΧ συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά

Ξάνθη: Νεκρή μια 44χρονη μετά από τροχαίο – Αυτοκίνητο παραβίασε το κόκκινο

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο στο 2ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Νέας Κεσσάνης-Αβάτου, στο ύψος των Αβδήρων, στην Ξάνθη, στον δρόμο προς την παραλιακή ζώνη.

Κατά πληροφορίες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος Βούλγαρος και επέβαιναν δύο Βούλγαρες, 44 και 20 ετών παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 44χρονης επιβάτισσας και ο τραυματισμός των υπόλοιπων επιβαινόντων.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Η ενημέρωση της αστυνομίας αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Την 24-6-2023 και ώρα 10.30, στο 2ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος αλλοδαπός και επέβαιναν δύο αλλοδαπές 44 και 20 ετών συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 44χρονης επιβάτισσας και ο τραυματισμός των υπόλοιπων επιβαινόντων. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.