ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ξεκινά περιπολίες σε Αιγαίο και Ιόνιο το UAV της FRONTEX για την καταγραφή των αλλοδαπών που έρχονται στα νησιά

Θα συμβάλλει στην ενημέρωση των Αρχών για τους αριθμούς των λαθραίων μεταναστών

Ξεκινά περιπολίες σε Αιγαίο και Ιόνιο το UAV της FRONTEX για την καταγραφή  των αλλοδαπών που έρχονται στα νησιά

Ξεκινά σήμερα τις περιπολίες του από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τυμπακίου το μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου Heron της Frontex, που παραχωρείται για τους επόμενους έξι μήνες στο λιμενικό σώμα.

Το τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος αναμένεται να κάνει επιτήρηση από αέρος στην περιοχή της Κρήτης και της Ρόδου, ενώ θα περιπολεί και στο Ιόνιο πέλαγος μέχρι την Κέρκυρα, με στόχο να καταγράφει από αέρος τους αλλοδαπούς που αποβιβάζονται στα ελληνικά νησιά.

Η αυτονομία του αεροσκάφους είναι 16 ώρες και θα δίνει ζωντανή εικόνα στο επιτελείο του ΓΕΕΘΑ, στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού σώματος και στην έδρα της Frontex στη Βαρσοβία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παρουσίαση του νέου αεροσκάφους έγινε νωρίτερα σήμερα παρουσία του αρχηγού του λιμενικού σώματος και της διευθύντριας της Frontex.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.