ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλαδή τώρα στην Ρωσία δεν θα διαβάζουν ertnews.gr; To παρατράβηξε ο Πούτιν!

Ξεσπά η γιαγιά της Σ.Πολυζωγοπούλου: «Γιατί είναι ελεύθερος o A.Λύτρας; – Αυτό είναι κακούργημα»

«Τι να πω στους γονείς της;» λέει η γιαγιά της Σ.Πολυζωγοπούλου

Ξεσπά η γιαγιά της Σ.Πολυζωγοπούλου: «Γιατί είναι ελεύθερος o A.Λύτρας; – Αυτό είναι κακούργημα»

Δεν συγκράτησε την οργή της, η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, συζύγου του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. 

Μιλώντας στο Mega και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τη νομική απόφαση, δήλωσε τα εξής:

«Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ; Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ.

Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα γιατί δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα».

Και πρόσθεσε: «Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει… Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.