Απειλές δέχεται τώρα η 14χρονη  η οποία οργάνωσε τον άγριο ξυλοδαρμό  συνομήλικής της στη Γλυφάδα το περασμένο Σάββατο.

Μετά και την αποκάλυψη των διαλόγων των ατόμων  που επιχείρησαν να  κτυπήσουν την άτυχη κοπέλα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα, πολλοί είναι αυτοί που στρέφονται ανοικτά πλέον κατά της αποκαλούμενης Ιζαμπέλας, (αναφέρεται και ως Iza) όπως είναι γνωστή η ανήλικη που οργάνωσε τον ξυλοδαρμό της 14χρονης κοπέλας.

Ο πατέρας του θύματος της άγριας και δολοφονικής απόπειρας ξυλοδαρμού εξέφρασε την αγανάχτηση του για το γεγονός ότι η δράστης είναι ελεύθερη χωρίς κανένας να έχει επικοινωνήσει μαζί του:

«Οι δράστριες είναι ελεύθερες, άφαντες, ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη είτε από τις δράστριες, είτε από τις παρευρισκόμενες στο γεγονός ανήλικες, είτε οι γονείς αυτών. Ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Πρόσθεσε ότι «κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει -με αυτές ελεύθερες και με το τρομερό μένος που τις διακατέχει- ότι δεν οργανώνουν αυτή τη στιγμή την τρίτη και ίσως μοιραία επίθεση προς το παιδί μου».

Την ίδια ώρα αυξάνονται οι αντιδράσεις χρηστών στο διαδίκτυο οι οποίοι εξαπολύουν ανοικτές απειλές της «Ιζαμπέλας» δίνοντας στη δημοσιότητα στοιχεία για τον τόπο κατοικίας της έως και προσωπικά στοιχεία όπως τηλέφωνο  και άλλα.

Οι αντιδράσεις έχουν κορυφωθεί ύστερα και από τη δημοσιοποίηση διαλόγων μετά το συμβάν με τον ξυλοδαρμό όπου άτομα που συμμετείχαν  στον ξυλοδαρμό εμφανίζονται αμετανόητα για αυτό που συνέβη:

 «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε. Την έχω φωτό με τις μελανιές», λέει μια από τις δύο κοπέλες που συνελήφθησαν.

Και δεν σταμάτησε εκεί, δίνοντας λεπτομέρειες για όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο. «Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε», ανέφερε με τους συνομιλητές να της απαντούν: «Να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή».

Για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης συνελήφθησαν για συμμετοχή δύο συνομήλικές της, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια με εντολή εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθερες. Παράλληλα, έχει ταυτοποιηθεί και μία 16χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!