ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κύκλωμα εκβιαστών στη Μύκονο: Γύναικα ανακάλεσε την κατάθεσή της μετά απο απειλές κατά των παιδιών της

«Καταλαβαίνεις ρε ποιο είναι το σωστό; Άκουσε με καλά και προσεκτικά γιατί έχεις και τρία παιδιά»

Κύκλωμα εκβιαστών στη Μύκονο: Γύναικα ανακάλεσε την κατάθεσή της μετά απο απειλές κατά των παιδιών της

Ένα από τα θύματα του κυκλώματος εκβιαστών, που δρούσε σε Μύκονο και Αττική και εξαρθρώθηκε πριν από μερικές ημέρες από τις ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις, βρέθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού μετά από απειλές για την ζωή της και την οικογένειά της από τους εκβιαστές.

Όπως προκύπτει. η γυναίκα, η οποία είναι ιδιοκτήτρια κρεπερί-καφετέριας στην Άνω Μερά Μυκόνου και είχε πιαστεί στα δίχτυα του κυκλώματος, κάλεσε το απόγευμα του Σαββάτου (7/9) την Ασφάλεια Μυκόνου και ανέφερε ότι βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από μία γνωστή της η οποία της ζήτησε να ανακαλέσει την κατάθεσή της επειδή οι κατηγορούμενοι είναι «μπράβοι» και κινδυνεύουν τα παιδιά της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η γυναίκα που την κάλεσε της είπε τα εξής:

«Παίρνεις τον δικηγόρο σου στο μπαμ και πας να αποσύρεις την μήνυση για τους μπράβους και σε λίγο θα έχεις τα λεφτά σου στο μαγαζί.

Καταλαβαίνεις ρε ποιο είναι το σωστό; Να αποσύρεις τώρα και σε δέκα λεπτά θα έχεις τα λεφτά σπίτι σου.

Για να σου τα λέω άκουσε με καλά και προσεκτικά γιατί έχεις και τρία παιδιά».

Κατόπιν τούτων, οι αστυνομικοί κάλεσαν για εξηγήσεις την γυναίκα που τηλεφώνησε στο θύμα του κυκλώματος η οποία υποστήριξε ότι αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ενέργεια έπειτα από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από έναν άνδρα (μέσω κοινού τους γνωστού) ο οποίος της ζήτησε να μεσολαβήσει ώστε να συμβιβαστούν οι δύο πλευρές, αποσύροντας τη μήνυση και θα λάμβανε αμέσως το ποσό που είχε δώσει για την «προστασία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια ανέφερε πως η πρόθεσή της ήταν να βοηθήσει έναν κατηγορούμενο (δεν τον κατονόμασε) να μην προφυλακιστεί, υποστηρίζοντας ότι προέβη στην ενέργεια αυτή χωρίς να έχει πρόθεση να φοβίσει το θύμα των εκβιαστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.