ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κυψέλη: Συνελήφθη 17χρονος Αφγανός που μαχαίρωσε 16χρονο συμπατριώτη του επειδή δεν τον άφηνε να κοιμηθεί

Τον τραυμάτισε στο λαιμό, στην πλάτη και στα πλευρά

Κυψέλη: Συνελήφθη 17χρονος Αφγανός που μαχαίρωσε 16χρονο συμπατριώτη του επειδή δεν τον άφηνε να κοιμηθεί

Επεισόδιο μετά αλλοδαπών από το Αφγανιστάν, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη, όταν ένας 17χρονος μαχαίρισε τον 16χρονο συγκάτοικό του γιατί δεν τον άφηνε να κοιμηθεί.

Ο δράστης, από το Αφγανιστάν μένει μαζί με τον 16χρονο συμπατριώτη του σε διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης που είναι μισθωμένο από Μ.Κ.Ο.

Αιφνιδιαστικά, ο δράστης σηκώθηκε από το κρεβάτι του και με ένα μαχαίρι τραυμάτισε στο λαιμόμ στην πλάτη και στα πλευρά τον 16 χρόνο.

Αμέσως αλλά άτομα που βρίσκονταν στο διαμέρισμα κάλεσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλεύεται ενώ ο 17χρονος συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι συνέβη και τον τραυμάτισε τον άκουσαν έκπληκτοι να τους λέει ότι δεν τον άφηνε να κοιμηθεί και τον μαχαίρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.