ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κυψέλη: Βρέθηκαν η 4χρονη και η πρόγιαγιά της – Αστυνομικοί τις βρήκαν νωρίτερα αλλά τις άφησαν σε λάθος διεύθυνση!

Η 76χρονη με το κορίτσι εντοπίστηκαν στη Σαρωνίδα και παραμένει άγνωστο πώς έφτασαν τόσο μακριά

Κυψέλη: Βρέθηκαν η 4χρονη και η πρόγιαγιά της – Αστυνομικοί τις βρήκαν νωρίτερα αλλά τις άφησαν σε λάθος διεύθυνση!

Στη Σαρωνίδα εντοπίστηκαν σώες η 4χρονη με την προγιαγιά της, που είχαν εξαφανιστεί στις 28 Μαΐου από την περιοχή της Κυψέλης.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού Κ. Γιαννόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε ότι το βράδυ της 29ης Μαΐου εκδόθηκε σήμα για την εξαφάνιση της τετράχρονης μαζί με την προγιαγιά της, μετά από κλήση μιας γυναίκας, η οποία ανέφερε ότι είχε δει στην περιοχή του Γκύζη μια γιαγιά με ένα παιδί.

Η γυναίκα φέρεται να είχε πει ότι η ηλικιωμένη φαινόταν σαν να είχε χάσει τον προσανατολισμό της.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το παιδί με τη γιαγιά και τις μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης, χωρίς η γυναίκα να είναι ικανή να συνεργαστεί.

Την επόμενη μέρα οι αστυνομικοί τις μετέφεραν σε διεύθυνση που τους υπέδειξε η ηλικιωμένη, όμως δεν έμειναν στο σημείο μέχρι να δουν ότι η γυναίκα και το παιδί μπήκαν στο σπίτι και είναι ασφαλείς.

Η συγκεκριμένη διεύθυνση δεν αντιστοιχούσε σε αυτή της κατοικίας τους, με αποτέλεσμα οι συγγενείς τους να αγωνιούν για την τύχη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, η ανήλικη και η ηλικιωμένη εντοπίστηκαν σήμερα στη Σαρωνίδα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πώς βρέθηκαν τόσο μακριά από το σπίτι τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.