ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λαμία: Εντοπίστηκαν ληγμένες πρώτες ύλες στο εργοστάσιο «Γιαννίτση» που παρασκεύαζε σχολικά γεύματα

Πρώτες εκτιμήσεις της πυροσβεστικής καταλήγουν στο συμπέρασμα προς η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό

Λαμία: Εντοπίστηκαν ληγμένες πρώτες ύλες στο εργοστάσιο «Γιαννίτση» που παρασκεύαζε σχολικά γεύματα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του εργοστασίου «Γιαννίτση» στη Λαμία, που έγινε «στάχτη» μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση δηλητηρίασης μαθητών, καθώς βρέθηκαν πρώτες ύλες οι οποίες είχαν λήξει!

Μάλιστα, κάποιες είχαν λήξει για περισσότερο από έναν χρόνο! Κι όλα αυτά, την ώρα που το εν λόγω εργοστάσιο παρασκεύαζε σχολικά γεύματα!

Πρώτες εκτιμήσεις της πυροσβεστικής καταλήγουν στο συμπέρασμα προς η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, σε βίντεο έχουν καταγραφεί κινήσεις υπαλλήλου στον περιβάλλοντα χώρο 40 λεπτά πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Ο υπάλληλος ωστόσο φέρεται να έχει δικαιολογήσει την παρουσία του.

Παράλληλα, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ενώ στο εργοστάσιο λειτουργούσε κλειστό κύκλωμα με τρία καταγραφικά εικόνας, τα δύο καταστράφηκαν και το ένα «εξαφανίστηκε» μυστηριωδώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις εγκαταστάσεις του ομίλου στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας δεν έχει επηρεάσει την παραγωγική μονάδα που παρήγαγε τα προϊόντα αλλά κατέστρεψε ολοσχερώς τις αποθήκες συντήρησης και κατάψυξης», διευκρίνισε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της απαντώντας στις κατηγορίες ότι η φωτιά εκδηλώθηκε προκειμένου να αποφευχθεί ο έλεγχος στις εγκαταστάσεις από τον ΕΦΕΤ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.