ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Λαμία: Μηχανάκι παρέσυρε 5χρονο αγόρι – Ο οδηγός το κλώτσησε και το εγκατέλειψε (βίντεο)

Το παιδί έσπασε το αριστερό του πόδι

Λαμία: Μηχανάκι παρέσυρε 5χρονο αγόρι – Ο οδηγός το κλώτσησε και το εγκατέλειψε (βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα παιδί μόλις 5 ετών σημειώθηκε στη Λαμία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του  lamiareport.gr, ασυνείδητος οδηγός δικύκλου παρέσυρε 5χρονο το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6) στον οικισμό των Ρομά στο Παγκράτι Λαμίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά έπειτα από την παράσυρση κλώτσησε και εγκατέλειψε το άτυχο παιδί που ήταν πεσμένο στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το βίντεο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Για το περιστατικό μίλησε στο τοπικό μέσο ο Πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος.

«Είναι άνθρωπος αυτός; Θέλουμε από την αστυνομία να τον βρει και να τον τιμωρήσει», λέει ο κ. Χαλιλόπουλος , ενώ την παραδειγματική του τιμωρία ζητεί και ο πατέρας του 5χρονου, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος που το μετέφερε στο Νοσοκομείο.

«Το παιδί θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κεφάλι και να μην μπορούσε να φωνάξει. Η πράξη του είναι εγκληματική. Ακόμη και αν πει ότι φοβήθηκε τους Ρομά και έφυγε, γιατί δεν πήγε αργότερα στην αστυνομία να το δηλώσει; Γιατί δεν πήρε ένα ασθενοφόρο και να πει ότι υπάρχει τραυματισμένο παιδί;», αναρωτιέται ο κ. Χριστόπουλος που είδε το παιδί του χτυπημένο στο οδόστρωμα.

Το παιδί έσπασε το αριστερό του πόδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.