ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος Ρομά που χτύπησε και απείλησε τη σύντροφό του

Ο 33χρονος παραδέχτηκε ότι τσακώθηκαν, χωρίς να θυμάται πολλά γιατί υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος Ρομά που χτύπησε και απείλησε τη σύντροφό του

Προφυλακίστηκε ο 33χρονος Ρομά που ξυλοκόπησε την 34χρονη σύντροφό του τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος lamiareport.gr, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας του επέβαλλε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών την οποία δεν αναστέλλει και δεν μετατρέπει για τις πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ενδοοικογενειακής απειλής και την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της συντρόφου του.

Στο Δικαστήριο το θύμα της επίθεσης φέρεται να περιέγραψε λεπτομερώς την σωματική επίθεση που δέχθηκε από τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί 13 χρόνια και έχουν τρία παιδιά εκτός γάμου.

Όπως φέρεται να είπε, ο άνδρας την χτύπησε με σφαλιάρες και κλωτσιές, ενώ την έβριζε και την έσερνε από τα μαλλιά, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος παραδέχτηκε ότι τσακώθηκαν, χωρίς να θυμάται πολλά γιατί υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας συνελήφθη την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, αφού περαστικοί είδαν το περιστατικό και κάλεσαν την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.