ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λαμία: Σκύλος επιτέθηκε σε μαθητή την ώρα που πήγαινε στο σχολείο

Το παιδί γλίτωσε με λίγες γρατζουνιές

Λαμία: Σκύλος επιτέθηκε σε μαθητή την ώρα που πήγαινε στο σχολείο

Ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης αδέσποτου σκύλου αυτή τη φορά σε βάρος 13χρονου μαθητή, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (18/5) στην περιοχή των Γαλανέικων.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, λίγο πριν τις 8 το πρωί, στη μικρή πλατεία πλησίον του Ζ’ Παιδικού Σταθμού, ένα μεγαλόσωμο σκυλί επιτέθηκε στο μικρό μαθητή, την ώρα που πήγαινε σχολείο.

Το σκυλί όρμησε πάνω στο μαθητή, χωρίς να το έχει πειράξει και του κατάφερε ένα γρατσούνισμα στο χέρι, ενώ πρόλαβε να χώσει το ένα του δόντι στην παλάμη του παιδιού.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα έτυχε να περνά από το σημείο ένας ντελιβεράς. Άφησε το μηχανάκι του και τράβηξε το σκυλί από πάνω από το παιδί και η επίθεση περιορίστηκε σε γρατσουνιές.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Δήμος Λαμιέων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.