ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λαμία: Συνελήφθη 33χρονος Ρομά – Ξυλοκόπησε και απείλησε τη σύντροφό του

Το ζευγάρι οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου στο Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο

Λαμία: Συνελήφθη 33χρονος Ρομά – Ξυλοκόπησε και απείλησε τη σύντροφό του

Οι Αρχές της Λαμίας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 33χρονου Ρομά που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της 34χρονης συντρόφου του, που έλαβε χώρα μάλιστα μέσα στο δρόμο.

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο Lamia Report, το ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει για αδιευκρίνιστους λόγους άρχισε να καυγαδίζει και έπειτα – όπως κατήγγειλε η γυναίκα – ο άνδρας άρχισε να της επιτίθεται με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ παράλληλα την απειλούσε.

Μιας και το περιστατικό έλαβε χώρα σε δρόμο της Λαμίας, περαστικοί που είδαν το περιστατικό κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου στο Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο, η υπόθεσή τους όμως αναβλήθηκε για την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 12:30 το μεσημέρι, με τον σύζυγο να παραμένει κρατούμενος μέχρι τότε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.