ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Λαμία: Συνελήφθη 46χρονος που είχε κρύψει ναρκωτικά μέσα στον… πρωκτό του

Πως τον «τσάκωσαν» οι Αρχές

Λαμία: Συνελήφθη 46χρονος που είχε κρύψει ναρκωτικά μέσα στον… πρωκτό του

Με τον πιο ευφάνταστο τρόπο αποπειράθηκαν δύο 46χρονοι να μεταφέρουν στη Λαμία τα ναρκωτικά που σκόπευαν να διακινήσουν, καθώς ο ένας τα είχε κρύψει μέσα στον… πρωκτό του! Ωστόσο τους «τσάκωσαν» οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τη στιγμή που αποβιβάστηκαν από λεωφορείο των ΚΤΕΛ.

Στη θέα των αστυνομικών που τους περίμεναν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (29/9), ο ένας 46χρονος πέταξε κάτι στο έδαφος. Οι άνδρες της Ασφαλείας είδαν την κίνησή του, μάζεψαν από το σημείο δύο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή “βράχου” βάρους 28 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες και στους δυο.

Όμως, ο τρόπος που κινείτο ο δεύτερος 46χρονος προκάλεσε υποψίες και οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε κρύψει άλλη μια συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης σε μορφή “βράχου” βάρους 31 γραμμαρίων μέσα στον… πρωκτό του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση με την οποία παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ κατασχέθηκαν 70 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.