ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λάρισα: 17 μήνες φυλάκιση στον πατέρα των κοριτσιών που κλείδωσε η μητέρα τους στο πλυσταριό

Η μητέρα καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή

Λάρισα: 17 μήνες φυλάκιση στον πατέρα των κοριτσιών που κλείδωσε η μητέρα τους στο πλυσταριό

Σε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με τριετή αναστολή καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον 53χρονο εκπαιδευτικό και 4 μηνών με τριετή αναστολή την 53χρονη γυναίκα του ενώ δεν έχουν επιβληθεί περιοριστικοι όροι.

Υπενθυμίζεται ότι τον 53χρονο κατήγγειλε η 24χρονη κόρη του για ενδοοικογενειακή βία το πρωί της Δευτέρας και τη μητέρα κατήγγειλε η 16χρονη κόρη της για εξύβριση επίσης, τη Δευτέρα, σύμφωνα με το larissanet.gr.

Η δική διεξήχθη σήμερα κεκλεισμένων των θυρών κατόπιν αιτήματος της συνηγόρου των κατηγορούμενων.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας των τριών αδελφών συνελήφθη με αφορμή το επεισόδιο παράνομης κατακράτησης στο πλυσταριό.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (26/9), ο πατέρας των κοριτσιών φέρεται να χειροδίκησε εναντίον της 24χρονης κόρης του και στη συνέχεια διέφυγε από το σπίτι για να αποφύγει τη σύλληψη. Τελικά ο άνδρας συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης της Αστυνομίας Λάρισας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια έψαχναν ένα προσωπικό τους φάκελο στο σπίτι που μένουν μαζί με τους γονείς τους. Το γεγονός αυτό «πυροδότησε» την οργή του πατέρα που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σπίτι. Άρχισε να βρίζει τις κόρες του και στη συνέχεια χειροδίκησε στην 24χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι, την ήμερα που η μητέρα τους δικαζόταν για την παράνομη κατακράτηση στο πλυσταριό, οι τρεις αδερφές κατήγγειλαν ότι δέχονταν σωματική και λεκτική βία από τους γονείς τους από νηπιακή ηλικία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.