ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Λάρισα: 56χρονη άρπαξε από τον γαμπρό της 21.400 ευρώ

Η 56χρονη προσήχθη στο ΑΤ Τυρνάβου όπου φέρεται να ομολόγησε την πράξη της

Λάρισα: 56χρονη άρπαξε από τον γαμπρό της 21.400 ευρώ

Το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου σχημάτισε δικογραφία για κλοπή σε βάρος μιας 56χρονης γυναίκας ύστερα από μήνυση που κατέθεσε 61χρονος παθών, ο οποίος τυγχάνει γαμπρός της δράστιδας.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr , ο 61χρονος με καταγωγή από τον Τύρναβο απευθύνθηκε το Σάββατο (29/6) στο Αστυνομικό Τμήμα καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστων, δηλώνοντας πως από το μεσημέρι της 18ης Ιουνίου έως και το μεσημέρι της 19ης Ιουνίου και από το σπίτι του που δεν έφερε ίχνη διάρρηξης, άγνωστος έκλεψε το τσαντάκι που είχε αφήσει κρεμασμένο στον «καλόγηρο» του σπιτιού, τσαντάκι που περιείχε 21.400 ευρώ.

Αστυνομικοί του ΑΤ Τυρνάβου αφού εξέτασαν βιντεοληπτικό υλικό έκριναν την 56χρονη γυναίκα ως ύποπτη ενώ επιπλέον, μεταβαίνοντας στο σπίτι της βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 10.750 ευρώ τα οποία, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προέρχονται από τα αφαιρεθέντα χρήματα του γαμπρού της.

Η 56χρονη προσήχθη στο ΑΤ Τυρνάβου όπου φέρεται να ομολόγησε την πράξη της, καθώς ομολόγησε ότι τα ευρεθέντα χρήματα στο σπίτι της αποτελούν το σύνολο των χρημάτων που αφαίρεσε από το τσαντάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το χρηματικό ποσό των 10.750 ευρώ αποδόθηκε στον 61χρονο , ενώ η κουνάδια του δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε το όριο του αυτοφώρου. Ωστόσο σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ το ΑΤ Τυρνάβου ερευνά την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.