ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Λάρισα: Ποινική δίωξη σε 50χρονο που ασέλγησε σε 9χρονη – Της έδωσε 5 ευρώ για να «μην το μαρτυρήσει»

Το περιστατικό συνέβη πριν από αρκετούς μήνες αλλά το παιδί το αποκάλυψε το φετινό καλοκαίρι

Λάρισα: Ποινική δίωξη σε 50χρονο που ασέλγησε σε 9χρονη – Της έδωσε 5 ευρώ για να «μην το μαρτυρήσει»

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος ενός 50χρονου άνδρα για γενετήσιες πράξεις σε βάρος μιας 9χρονης μαθήτριας, μετά και την καταγγελία της υπόθεσης από την οικογένεια του παιδιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 50χρονος κάλεσε την 9χρονη στο σπίτι του, της αφαίρεσε τα ρούχα και στη συνέχεια ασέλγησε σε βάρος της.

Αποτροπιασμό προκαλεί ότι, έδωσε στο παιδί 5 ευρώ για να «μην μαρτυρήσει» σε κανέναν τι συνέβη.

Ωστόσο, η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε όσα έγιναν και από παιδί σε παιδί, το πληροφορήθηκε η οικογένεια του κοριτσιού, η οποία το κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα το οποίο διακρίβωσε τα στοιχεία του «άγνωστου άνδρα», με τον Εισαγγελέα μετά και την υποβολή της δικογραφίας να ασκεί ποινική δίωξη σε βάρος του 50χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό συνέβη πριν από αρκετούς μήνες αλλά το παιδί το αποκάλυψε το φετινό καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.