ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Λάρισα: Στο νοσοκομείο με κατάγματα 17χρονος μετά από άγριο καβγά μεταξύ ανηλίκων

Ταυτοποιήθηκαν συνολικά 6 ανήλικοι, ηλικίας από 15 έως και 17 ετών, οι οποίοι φέρονται ως μέλη της πολυμελούς ομάδας των δραστών

Λάρισα: Στο νοσοκομείο με κατάγματα 17χρονος μετά από άγριο καβγά μεταξύ ανηλίκων

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με κατάγματα στη μύτη του και ένα θλαστικό τραύμα στο μάτι του, νοσηλεύεται 17χρονος από τον Τύρναβο, έπειτα από καβγά

Άγριος καβγάς μεταξύ δύο πολυμελών ομάδων ανηλίκων ξέσπασε στη Λάρισα με αποτέλεσμα ένας 17χρονος να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με κατάγματα στη μύτη του και ένα θλαστικό τραύμα στο μάτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», ο καβγάς έγινε αργά το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Τύρναβο, όταν μια 10μελής παρέα ανηλίκων «πιάστηκε» στα χέρια με την 5μελή παρέα του 17χρονου, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και στη συνέχεια στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι Αρχές ερευνούν τον λόγο πίσω από την συμπλοκή των δύο ομάδων, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για «επίδειξης ισχύος» και «κυριαρχίας». Το επεισόδιο έγινε γνωστό την επόμενη ημέρα μετά και τη μήνυση κατά αγνώστων που υποβλήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή τον τραυματισμό του ανήλικου μαθητή. Από τη μέχρι τώρα έρευνα του Α.Τ. Τυρνάβου ταυτοποιήθηκαν συνολικά 6 ανήλικοι, ηλικίας από 15 έως και 17 ετών, οι οποίοι φέρονται ως μέλη της πολυμελούς ομάδας των δραστών.

Λάρισα: Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 15χρονου

Από αυτούς, ένας 15χρονος αναγνωρίστηκε ως ο δράστης του ξυλοδαρμού και κατά την προσαγωγή του στο Α.Τ. Τυρνάβου φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ κατασχέθηκε και ένα μπρελόκ τύπου αλυσίδα, με το οποίο φέρεται να χτύπησε τον 17χρονο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκαν τα στοιχεία άλλων 5 ανηλίκων (από 16 έως και 17 ετών), οι οποίοι εξετάστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ η έρευνα του Α.Τ. Τυρνάβου βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία και των υπολοίπων αφού όπως προαναφέρθηκε στην ομάδα του 15χρονου φέρεται να συμμετείχαν περί τα 10 παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.