ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Λάρισα: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο γιος της ηλικιωμένης που την κατασπάραξαν σκυλιά

Πάλεψε με τα σκυλιά για περίπου 30 λεπτά η άτυχη γυναίκα

Λάρισα: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο γιος της ηλικιωμένης που την κατασπάραξαν σκυλιά

Oι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του γιου της ηλικιωμένης γυναίκας που την κατασπάραξαν σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της στη Λάρισα, για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με το tirnavospress, η άτυχη γυναίκα φέρεται να χτύπησε ένα από τα σκυλιά που ήταν λυμένα στην αυλή και στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση. Αμέσως της επιτέθηκαν και τα άλλα σκυλιά του σπιτιού, με αποτέλεσμα να την κατασπαράξουν.

Την 80χρονη εντόπισε ο γιος της, όταν επέστρεψε στο σπίτι, κι αφού έδεσε τα σκυλιά, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πάλεψε με τα σκυλιά για περίπου 30 λεπτά η άτυχη γυναίκα – Την έπνιξε ένα εξ αυτών και την κατασπάραξαν όλα μαζί

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:00 στο χωριό Πλατανούλα, με την 80χρονη να παλεύει με δέκα σκυλιά για περίπου μισή ώρα.

Ειδικότερα, γύρω στις 18:30 ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, φτάνοντας δέκα λεπτά αργότερα, ενώ το ΕΚΑΒ έφτασε μετά από 20 λεπτά.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ένα από τα σκυλιά έπνιξε τη γυναίκα και μετά μαζί με τα υπόλοιπα την δάγκωσαν μέχρι θανάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τα σκυλιά, γίνεται επιχείρηση για απομάκρυνσή τους από το σπίτι, με τον Εισαγγελέα να αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.