ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Λάρισα: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που έκλεψαν 135 λίτρα πετρελαίου κίνησης από εργοτάξιο

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, και για τον έναν εξ αυτών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Λάρισα: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που έκλεψαν 135 λίτρα πετρελαίου κίνησης από εργοτάξιο

Αστυνομικοί του Τμήματος Αγιάς Λάρισας, το πρωί της Κυριακής συνέλαβαν δύο νεαρούς άνδρες οι οποίοι έκλεψαν 135 λίτρα πετρελαίου κίνησης από εργοτάξιο.

Πρόκειται για έναν 22χρονο, κάτοικο Μελιβοίας, και έναν 24χρονο, κάτοικο Βελίκας, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα μετέβησαν με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του ενός εξ αυτών (Μελιβοιώτης κι αυτός στην καταγωγή), στον υπό διάνοιξη νέο δρόμο από Ρακοπόταμο προς Κεραμίδι και αφαίρεσαν 135 λίτρα πετρέλαιο κίνησης από τα ντεπόζιτα καυσίμων τριών μηχανημάτων έργου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, και επιπλέον για τον έναν εξ αυτών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σε γενόμενο έλεγχο, στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η αφαιρεθείσα ποσότητα καυσίμων, τοποθετημένη σε πέντε μπιτόνια, και ένα πυροβόλο όπλο για θύρα με τέσσερα φυσίγγια, ιδιοκτησίας του ενός δράστη, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας είχαν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό ώστε να εντοπιστούν οι δράστες, αφού είχαν προηγηθεί ανάλογα περιστατικά κλοπής από το συγκεκριμένο εργοτάξιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο θα κινηθεί δικαστικά όχι απλά για 135 λίτρα, αλλά για 6 (!) τόνους καυσίμων που έκαναν φτερά από τον περασμένο Απρίλιο ως προχθές από τα ντεπόζιτα μηχανημάτων που χρησιμοποιεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.