ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λασίθι: Στο Αυτόφωρο ο 53χρονος που χτύπησε την τετραπληγική σύζυγό του και την πεθερά του

Έσπρωξε με δύναμη την σύζυγό του και την έριξε από το καροτσάκι στο πάτωμα

Λασίθι: Στο Αυτόφωρο ο 53χρονος που χτύπησε την τετραπληγική σύζυγό του και την πεθερά του

Στο Αυτόφωρο δικαστήριο αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 53χρονος άνδρας που χτύπησε την τετραπληγική σύζυγό του και την πεθερά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν πριν λίγα 24ωρα όταν κατά τη διάρκεια ενός καυγά που σημειώθηκε στο σπίτι του 53χρονου στο Λασίθι ο άνδρας επιτέθηκε τόσο την 58χρονη σύζυγό του όσο και στην 80χρονη πεθερά του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η καταγγελία ο 53χρονος δεν δίστασε να σπρώξει με δύναμη την σύζυγό του – η οποία είναι τετραπληγική – και να την ρίξει από το καροτσάκι στο πάτωμα.

Την ίδια ώρα, επιτέθηκε και στην πεθερά του με την ίδια να πηγαίνει μετά το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα της Νεάπολης και να προχωρά σε καταγγελία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα, χθες το απόγευμα, στη σύλληψή του και σήμερα αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.