ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λεωφ.Αλεξάνδρας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή οπαδών με πυροβολισμούς στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Η αστυνομία προχώρησε σε 74 προσαγωγές ατόμων οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις

Λεωφ.Αλεξάνδρας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή οπαδών με πυροβολισμούς στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς που είχε σημειωθεί μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί και η στιγμή που ένα άτομο έβγαλε όπλο και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί έπεσαν έξω από το γήπεδο του «τριφυλλιού».

Επίσης φαίνονται άτομα που συμμετέχουν στα επεισόδια, κρατάνε καδρόνια και λοστούς ενώ έχον καλυμμένα τα πρόσωπά τους φορώντας κράνη.

Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερα άτομα.

Μάλιστα ο ένας από τους τραυματίες, 38χρονος δέχθηκε σφαίρα στο πόδι ενώ ένας 22χρονος είχε χτύπημα από κατσαβίδι στην κοιλιά. Τα άλλα δύο άτομα είχαν εκδορές από ξυλοδαρμό και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Η αστυνομία προχώρησε εκείνη την ημέρα σε 74 προσαγωγές ατόμων οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσά τους και έξι ανήλικοι.

Όπως αποδείχθηκε ανάμεσα στους συλληφθέντες οπαδούς του Παναθηναϊκού ήταν και τέσσερις σκληροί «νονοί» της νύχτας, μέλη συμμορίας μπράβων που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία την επόμενη ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.