Μία 14χρονη από τη Λέσβο κατήγγειλε πως δύο άτομα την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

O Δημοσθένης Χατζήγιαννης, δικηγόρος της οικογένειας της 13χρονης, μίλησε στις «Εξελίξεις Τώρα» για την υπόθεση.

«Έχουμε μία συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης, η οποία επιβεβαίωσε τα όσα υποστήριξε εναντίον των δύο που κατονόμασε απεκάλυψε και έναν τρίτο, ο οποίος ομοίως είναι κατηγορούμενος για τα ίδια ακριβώς θέματα τα οποία κατηγορούνται και οι δύο πρώτοι. Δηλαδή ότι και εκείνος συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της με τη συναίνεσή της, για ένα κορίτσι που είναι αυτής της ηλικίας δεν μπορούμε να συζητάμε για συναίνεση. Υπήρχε και ένας τέταρτος μεγάλης ηλικίας, δηλαδή ώριμος άντρας, ο οποίος της έκανε ερωτικές προτάσεις».

«Αναμένουμε να χυθεί άπλετο φως. Διότι πραγματικά είμαστε σοκαρισμένοι από τις λεπτομέρειες που αναφέρονται από την ανήλικη για την υπόθεση αυτή. Δεν θέλουμε ούτε να κατηγορηθούν αθώοι άνθρωποι, ούτε να πλατειάσουμε και να υπερβάλουμε, ούτε να δημιουργήσουμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Θέλουμε δικαιοσύνη και στο πρόσωπο της μικρής να δοθεί μια απάντηση σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις σε ανυπεράσπιστα κοριτσάκια, τα οποία πραγματικά πρέπει να χαίρουν την προστασία μας και μόνο».

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς είναι η 13χρονη ψυχολογικά είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι σε καλή κατάσταση και πραγματικά πρέπει να προστατευτεί και θα δούμε αυτό πως θα γίνει. Για να μπορέσει να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για να μπορέσει να ζήσει από εδώ και μπρος».