ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λευκάδα: 17χρονος επιτέθηκε μαζί με 3 άτομα και λοστούς στον πατέρα της κοπέλας του

Οι τέσσερις νεαροί κρατούνται στα κρατητήρια της αστυνομίας της Λευκάδα και τη Δευτέρα (07/10), θα οδηγηθούν στον ανακριτή

Λευκάδα: 17χρονος επιτέθηκε μαζί με 3 άτομα και λοστούς στον πατέρα της κοπέλας του

Συνελήφθησαν ένας 17χρονος και άλλα τρία άτομα στη Λευκάδα, που επιτέθηκαν με σφυριά, λοστούς και βαριοπούλες στον πατέρα της κοπέλας του ενός, σύμφωνα με δημοσίευμα του ilefkada.gr.

Συγκεκριμένα, μαζί με άλλα τρία άτομα, ο 17χρονος επιτέθηκε στον 40χρονο την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του. Οι τέσσερις νεαροί του επιτέθηκαν με σφυριά, και άλλα οικοδομικά εργαλεία, ενώ ο 17χρονος τον χτύπησε με λοστό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τέσσερις νεαροί κρατούνται στα κρατητήρια της αστυνομίας της Λευκάδα και τη Δευτέρα (07/10), θα οδηγηθούν στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.