ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λευκάδα: «Μπορεί να μην ήταν καλή εικόνα αλλά δεν έτρεχα» λέει ο 74χρονος ιερέας που έσερνε σκυλιά με το αυτοκίνητό του

Του επιβλήθηκε πρόστιμο 60.000 ευρώ

Λευκάδα: «Μπορεί να μην ήταν καλή εικόνα αλλά δεν έτρεχα» λέει ο 74χρονος ιερέας που έσερνε σκυλιά με το αυτοκίνητό του

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ένας 74χρονος συνταξιούχος ιερέας ο οποίος συνελήφθη καθώς έσερνε με το όχημά του δύο σκυλιά που είχε αλυσοδέσει από τον λαιμό.  

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 «αν ήθελα να τους κάνω κάτι κακό, δεν θα τα έπαιρνα μαζί μου. Αφού τους έβαλα και νεράκι δεν τα κακοποίησα. Μπορεί να μην ήταν καλή εικόνα αλλά δεν έτρεχα».

Σύμφωνα με τον ίδιο «πήγαμε και στην υγειονομική υπηρεσία και σε ιδιώτη γιατρό και δεν βρήκαν κάποιο τραύμα».

«Ήταν αδέσποτα και είπα ας πάω να τα πάρω να μην είναι στα χωράφια. Το ένα ήταν πάνω από 40 κιλά, το άλλο ήταν μικρό. Αφού δεν μπορούσα να τα βάλω στο αμάξι γιατί δεν μου επιτρέπει ο γιατρός να σηκώνω βάρη, είπα να τα δέσω από πίσω και πήγαινα σιγά σιγά.

Όταν βγήκα στον κεντρικό δρόμο άρχισαν να φωνάζουν και έκλεισαν τον δρόμο. Τους είπα “δεν πάω να τα σκοτώσω, τα πάω στο σπίτι και πήγαινα σιγά σιγά”» περιέγραψε ο ιερέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τη σύλληψη του 74χρονου, ανακριτής και εισαγγελέας τον άφησαν ελεύθερο και ορίστηκε δικάσιμος, αν και του επιβλήθηκε πρόστιμο 60.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.