ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Λιόσια: «Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και αναγκάστηκα να τον κάψω» ομολόγησε ο γιος του ηλικιωμένου

Από τον Φεβρουάριο ήταν νεκρός ο ηλικιωμένος

Λιόσια: «Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και αναγκάστηκα να τον κάψω» ομολόγησε ο γιος του ηλικιωμένου

Το ότι δεν άντεχε τη μυρωδιά και αναγκάστηκε να τον κάψει ομολόγησε ο 57χρονος γιος του ηλικιωμένου που βρέθηκε, χθες, απανθρακωμένος στα Λιόσια.

«Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και αναγκάστηκα να τον κάψω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Όπως είπε, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο, αλλά ο ίδιος δεν είχε λεφτά να τον θάψει και έτσι αναγκάστηκε να τον κάψει. «Δεν τον τεμάχισα», φέρεται να είπε. «Όπως τον μετέφερα με το στρώμα έφευγαν κάποια μέλη από τη σορό», αναφέρει στην κυνική του ομολογία.

Στο μεταξύ, κοντά στο σπίτι που βρέθηκε χθες ο απανθρακωμένος άνδρας, εντοπίστηκαν, σε κάδο απορριμμάτων, κεφάλι και πόδια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως πρόκειται για ανθρώπινα μέλη που ανήκουν στον ηλικιωμένο.

«Φως» στη μυστηριώδη υπόθεση αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί, ο 57χρονος οδηγήθηκε στο σημείο από τους Αστυνομικούς, παρουσία Εισαγγελέα, προκειμένου να περιγράψει κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιο λόγο έβαλε φωτιά στο στρώμα που βρισκόταν ο πατέρας του.

Ο 57χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει συλληφθεί και κρατείται ως ύποπτος.

Την ίδια ώρα, γείτονες του ηλικιωμένου αναφέρουν πως ο 57χρονος έπεφτε σε αντιφάσεις όταν τον ρωτούσαν που βρίσκεται ο ηλικιωμένος.

«Χθες αμφιβάλλαμε γιατί είδαμε το σκηνικό και τα συζητούσαμε οι πάνω κάτω μεταξύ μας όταν είχα ρωτήσει που είναι ο παππούς μου είχε πει, και αυτό μας έκανε εντύπωση, μου είχε πει ότι ο παππούς είναι κατάκοιτος γιατί τον είχα ρωτήσει.

Και στην κοπέλα από πάνω είχε πει ότι τον έχει βάλει σε κέντρο αποκατάστασης. Μέχρι χθες το βράδυ δεν πλησίαζες την καγκελόπορτα. Και ειδικότερα μύριζε πάρα πολύ στο διαγώνιο σπίτι και στο ακριβώς από πίσω. Γιατί ήταν εκεί καμένος.

Τα παιδιά πήραν τηλέφωνο γιατί είναι φίλοι και είπαν ότι είναι καμένο ένα στρώμα έξω πάνω σε μια λαμαρίνα και επειδή φοβήθηκαν γιατί είχα πολύ καιρό να δουν τον παππού και μύριζε πήραν τηλέφωνο την Αστυνομία.

Και επειδή στην αρχή δεν άνοιγε ο κύριος είπαν να έκαναν μήνυση οι αυτόπτες μάρτυρες που ήταν από πίσω για να έρθει ο Εισαγγελέας. Αλλά τελικά δεν χρειάστηκε γιατί μετά από λίγο τους άνοιξε», λέει μια γυναίκα που μένει πίσω από την αυλή όπου βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός.

Παράλληλα, επισημαίνει πως της έκανε εντύπωση η ηρεμία με την οποία αντιμετώπιζε ο 57χρονος το μακάβριο θέαμα.

«Κατά τις 9.30 το βράδυ μας ενημέρωσαν πως είναι η Αστυνομία έξω ακριβώς από το σπίτι. Βγήκαμε έξω και είδαμε μια ομάδα Αστυνομικών να μιλάει με αυτό τον κύριο, το γιο.

Αυτός ήταν από τη μέσα πλευρά της πόρτας, κλειδωμένος, και οι άλλοι απ έξω και του μιλούσαν. Τους έλεγε διαφορετικά πράγματα και όταν τον ξαναρωτούσαν τους έλεγε άλλα πράγματα.

Εμάς μας έκανε εντύπωση ότι χθες είχε γίνει και ζητούσε να του πάρουν το κινητό, να του φέρουν το φορτιστή. Γιατί άμα μείνει λίγες μέρες πρέπει να έχει ρούχα να αλλάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και έχει γίνει κάτι τέτοιο και εμείς εδώ κλαίγαμε γιατί ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος ήταν πολύ ήρεμος και εκεί. Λες και είχε γίνει σε κάποιον τρίτο», αναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.