ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λιόσια: Στο σπίτι που βρέθηκε απανθρακωμένος ο πατέρας του ο 57χρονος παρουσία εισαγγελέα – Τα πρώτα συμπεράσματα

Νεκρός τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ο ηλικιωμένος

Λιόσια: Στο σπίτι που βρέθηκε απανθρακωμένος ο πατέρας του ο 57χρονος παρουσία εισαγγελέα – Τα πρώτα συμπεράσματα

Συνεχίζονται οι έρευνες για το θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό ηλικιωμένου στα Λιόσια.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στην σύλληψη του γιου του ηλικιωμένου που έμεναν μαζί στα Λιόσια. Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου (01.06.2024) συνοδεία εισαγγελέα και αστυνομικών ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο σπίτι που βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός.

Είναι πιθανόν να ζήτησαν από τον γιο να κάνει αναπαράσταση των όσων διαπράχθηκαν, τι ακριβώς συνέβη και κάτω από ποιες συνθήκες έβαλε φωτιά στο στρώμα στο οποίο ήταν η σορός του πατέρα του.

Στο μεταξύ δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τα αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα. Η σορός είναι απανθρακωμένη σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να διαπιστωθεί από τον ιατροδικαστή αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Όλα δείχνουν ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου έχει συμβεί εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, καθώς εντοπίστηκαν σημάδια σήψης.

Στο σπίτι που έμενε ο γιος με τον ηλικιωμένο πατέρα του βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι και έχουν συλλάβει τον 57χρονο για παράβαση του νόμου περί όπλων και για απόκρυψη νεκρού. Προς το παρόν δεν υπάρχει κατηγορία για ανθρωποκτονία, καθώς περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι ο γιος που λέει πράγματα ακατάληπτα στους αστυνομικούς υποστηρίζει ότι έκαψε τον πατέρα του υποστηρίζοντας ότι δεν είχε χρήματα για να τον θάψει. Την αστυνομία κάλεσαν οι γείτονες μετά από έντονη δυσοσμία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.