ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λιβύη: Πυροβολισμοί της λιβυκής Ακτοφυλακής κατά του πλοίου όπου επέβαινε ο Ι.Αποστολόπουλος

Η λιβυκή Ακτοφυλακή εξαπέλυσε επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον του σκάφους

Λιβύη: Πυροβολισμοί της λιβυκής Ακτοφυλακής κατά του πλοίου όπου επέβαινε ο Ι.Αποστολόπουλος

Η οργάνωση Mediterranea Saving Humans ανακοίνωσε ένα σοβαρό περιστατικό ανοιχτά της Λιβύης, όπου το διασωστικό σκάφος Mare Jonio, με επιβάτη τον Ι. Αποστολόπουλο, ενεπλάκη σε επεισόδιο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, πριν από λίγο η ακτοφυλακή της Λιβύης έκανε επίθεση με πυροβολισμούς κατά του σκάφους. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι λιβυκές αρχές πυροβόλησαν στο νερό, σε απόσταση μόλις 2-3 μέτρων από το διασωστικό σκάφος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά και ότι τρομαγμένοι οι ναυαγοί έπεφταν στη θάλασσα για να σωθούν.

Συγκεκριμένα το Mediterranea Saving Humans αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένα σκάφος της αυτοαποκαλούμενης Λιβυκής ακτοφυλακής παρεβέβη βίαια πριν λίγα λεπτά την ώρα που το Mare Jonio διέσωζε ένα σκάφος σε κίνδυνο σε διεθνή ύδατα. Ο Λίβυοι παραστρατιωτικοί πυροβόλησαν στο νερό και στον αέρα, προκαλώντας πανικό και οδηγώντας πολλούς να πέσουν στη θάλασσα. Η ομάδα του Mare Jonio διασώζει τους ναυαγούς. Ζητάμε από την ιταλική κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα ώστε να σταματήσουν οι βίαιες, επικίνδυνες και εγκληματικές συμπεριφορές της αυτοαποκαλούμενης Λιβυκής Ακτοφυλακής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.