ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Γιαννάκος για κατάρρευση ταβανιού στο νοσοκομείο Λάρισας: «Αν είναι δυνατόν να πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος»

«Χρειάζεται έλεγχος και συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων»

Μ.Γιαννάκος για κατάρρευση ταβανιού στο νοσοκομείο Λάρισας: «Αν είναι δυνατόν να πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος με αφορμή την κατάρρευση κομματιού από το ταβάνι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας πάνω στο κεφάλι γυναίκας, σε δήλωσή του τόνισε πώς «αν είναι δυνατόν να πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος στα νοσοκομεία».

Παράλληλα, συμπλήρωσε πώς «εμείς και οι ασθενείς δεν φταίμε σε τίποτα να μας έρθουν οι τοίχοι στο κεφάλι. Δεν επιτρέπεται όμως τώρα ειδικά μετά τόσα συμβάντα να μην γίνεται λεπτομερής έλεγχος των εγκαταστάσεων των νοσοκομείων».

Αναλυτικά όλη η δήλωσή του:

«Στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας γυναίκα με το γιό της επισκέφθηκε γιατρό στα απογευματινά ιατρεία για συνταγογράφηση.

Τα είδαν όλα.

Έπεσε στο κεφάλι της τμήμα της ψευδοροφής ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.

Αν είναι δυνατόν να πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος στα νοσοκομεία για να μην μας έρθει κάτι στο κεφάλι μας.

Χρειάζεται έλεγχος και συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει τα νοσοκομεία να χρηματοδοτηθούν. Σήμερα τα νοσοκομεία οφείλουν σε ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις 1,2 δις ευρώ που είναι θηλιά στο λαιμό.

Δεν αποκλείεται πολλά τέτοια συμβάντα να προκύπτουν από κακοτεχνίες. Ας αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν. Όσο πίσω και εάν πρέπει να ανατρέξουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Εμείς και οι ασθενείς δεν φταίμε σε τίποτα να μας έρθουν οι τοίχοι στο κεφάλι. Δεν επιτρέπεται όμως τώρα ειδικά μετά τόσα συμβάντα να μην γίνεται λεπτομερής έλεγχος των εγκαταστάσεων των νοσοκομείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό γίνεται πλημμελώς γιατί αφενός δεν υπάρχουν χρήματα και αφετέρου διαλύθηκαν οι τεχνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων που αποτελούν διεύθυνση λόγω ελλείψεων προσωπικού ( ευτυχώς τελευταία ήρθαν κάποιοι τεχνικοί στα νοσοκομεία, κυρίως συντηρητές με τα προγράμματα ΔΥΠΑ και ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.