ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Καλαϊτζιδάκης: «Δεν επιστρέφω στην Κορινθία – Δεν θα έχω την ησυχία μου»

«Πρέπει να βρω ένα σπίτι να βάλω το παιδί»

Μ.Καλαϊτζιδάκης: «Δεν επιστρέφω στην Κορινθία – Δεν θα έχω την ησυχία μου»

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, Μ.Καλαϊτζιδάκης από τη Κορινθία, ελπίζοντας πως θα του επιτρέψουν να δει τον 15χρονο γιο του, επισκέφθηκε ακόμα μία φορά το νοσοκομείο Παίδων όπου βρίσκεται ο ανήλικος.

Ωστόσο, η κοινωνική λειτουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό και του έχουν ξεκαθαρίσει πως θα πρέπει να βρει πρώτα ένα σπίτι και μια δουλειά, ώστε να ζήσει το παιδί του (και τα υπόλοιπα που ακόμη είναι άγνωστο το που βρίσκονται μαζί με την μητέρα τους).

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο 45χρονος τόνισε για άλλη μία φορά πως η εύρεση σπιτιού και εργασίας είναι το πρώτο πράγμα που τον ενδιαφέρει, ενώ ανέφερε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει, στην Κορινθία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ζωή μου τρέχει με κλάσματα δευτερολέπτου. Πρέπει να βρω ένα σπίτι να βάλω το παιδί. Να το νοικιάσω, αλλά να μου ζητήσουν ένα ανθρώπινο ενοίκιο. Πρέπει να βρω εντός… 24ωρου. Και έχω μείνει χωρίς δουλειά τώρα. Μου είπαν να βρω δουλειά και σπίτι για να μπορέσω να δω το παιδί μου» είπε και όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει πίσω στη σπηλιά που ζούσε, απάντησε: «Πλέον δεν μπορώ να επιστρέψω εκεί. Είναι ένα κέντρο διερχομένων και δεν θα έχω την ησυχία μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.