ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μάικλ Μόσλεϊ: Η ιατροδικαστής αποκλείει την εγκληματική ενέργεια – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Μακροσκοπικά δεν βλέπει χτυπήματα

Μάικλ Μόσλεϊ: Η ιατροδικαστής αποκλείει την εγκληματική ενέργεια – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Βρετανού παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη έσπευσε ιατροδικαστής για την πρώτη εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής σε πρώτη φάση αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, επειδή είναι προχωρημένη η σήψη, δεν μπορεί να διαπιστώσει αιτία θανάτου μακροσκοπικά, ούτε αν έπεσε από τα βράχια. Δεν μπορεί επίσης να προσδιορίσει χρονικά πότε επήλθε ο θάνατος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από το λίγο που μπορεί να διακρίνει, δεν βλέπει χτυπήματα.

Η ιατροδικαστής εκτιμά ότι πιθανότατα ο Μόσλεϊ ένιωσε κάποια έντονη αδιαθεσία και ξάπλωσε μόνος του.

Η ιατροδικαστής, που μεταφέρθηκε μαζί με κλιμάκιο από το γραφείο Εγκληματικών Ερευνών και έφτασαν στο νησί με πλωτό σκάφος από τη Ρόδο για να εξετάσουν τη σορό, έκανε αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε ο Βρετανός και ερεύνησε τον χώρο και από ψηλά για να δει αν υπάρχουν ενδείξεις πτώσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεκροτομή στη σορό του Μόσλεϊ θα γίνει αύριο στη Ρόδο, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Θα γίνουν ακόμη ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Βρετανός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.