ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μάικλ Μόσλεϊ: Στη Ρόδο μεταφέρεται η σορός του – Πότε αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας

Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι

Μάικλ Μόσλεϊ: Στη Ρόδο μεταφέρεται η σορός του – Πότε αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας

Δυσάρεστη εξέλιξη είχαν οι έρευνες στη Σύμη για τον Βρετανό παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Τετάρτης κι ενώ βρισκόταν για διακοπές στο νησί μαζί με τη σύζυγό του κι ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι. Επιπλέον, ο Μόσλεϊ ήταν ανάσκελα, με το αριστερό χέρι στο στήθος.

Τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα γίνει στη Ρόδο, αναμένονται τη Δευτέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φαίνεται να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν εντοπίζει χτυπήματα. Είναι προχωρημένη η σήψη, δεν μπορεί έτσι να διαπιστώσει αιτία θανάτου μακροσκοπικά, ούτε αν ο Μόσλεϊ έπεσε από τα βράχια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.