ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε με 9 μέρες καθυστέρηση για τον σοβαρό τραυματισμό στο σπίτι της

Όταν ένας πολίτης μεταφέρεται στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι τότε πρέπει να ενημερωθεί άμεσα η Αστυνομία

Μαίρη Χρονοπούλου: Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε με 9 μέρες καθυστέρηση για τον σοβαρό τραυματισμό στο σπίτι της

Η αστυνομία ενημερώθηκε με 9 μέρες καθυστέρηση για τον σοβαρό τραυματισμό που είχε η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου στο σπίτι της στην Παιανία, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή πέντε ημέρες μετά στο νοσοκομείο.

Η αγαπημένη ηθοποιός έπεσε στο σαλόνι του σπιτιού της και τραυματίστηκε την Κυριακή της 1ης Οκτωβρίου.

Διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ύστερα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ενημερώθηκε για το θάνατο της μεγάλης πρωταγωνίστριας του κινηματογράφου στις 10 Οκτωβρίου, δηλαδή εννιά ημέρες μετά το ατύχημα στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα επικοινώνησαν από την Εισαγγελία με τον αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. για την αναγγελία θανάτου.

Όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές, όταν ένας πολίτης μεταφέρεται στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι, όπως δηλαδή έγινε στην περίπτωση της Μαίρης Χρονοπούλου, τότε πρέπει να ενημερωθεί η Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ενημέρωση συνήθως γίνεται είτε από το ΕΚΑΒ είτε από το νοσοκομείο. Στην περίπτωση της ηθοποιού αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα η αυτοψία της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της Παιανίας να λάβει χώρα μόλις χθες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.