ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Mακελειό στη Γλυφάδα: «Σίγουρα οικονομικό το κίνητρο του δράστη» λέει ο Θ.Κατερινόπουλος 

«Αυτοκτόνησε μετά την ενέργειά του, τότε κατάλαβε προφανώς τι έκανε»

Mακελειό στη Γλυφάδα: «Σίγουρα οικονομικό το κίνητρο του δράστη» λέει ο Θ.Κατερινόπουλος 

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθήσει να εντοπίσει τα κίνητρα που οδήγησαν τον 76χρονο Αιγύπτιο αυτόχειρα στο μακελειό της Γλυφάδας, που σημειώθηκε τη Δευτέρα σε ναυτιλιακή εταιρεία. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ο δράστης εισέβαλε στο κτίριο, σκότωσε τρία άτομα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Είναι ένας άνθρωπος της οικογένειας, που σημαίνει ότι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο», είπε στο Mega ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Αυτός ο άνθρωπος κάποια στιγμή για λόγους που μόνο αυτός και η οικογένεια γνωρίζουν, βρέθηκε εκτός οικογένειας», πρόσθεσε για το μακελειό στη Γλυφάδα.

«Για να φτάσει σε αυτό το σημείο να σκοτώσει τρεις ανθρώπους και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει, σημαίνει ότι εκείνη την στιγμή τα συναισθήματά του είχαν φτάσει στο ζενίθ και όταν τα συναισθήματα ενός ανθρώπου κορυφώνονται, χάνει τη λογική», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος για όσα έγιναν στη Γλυφάδα.

«Αυτοκτόνησε μετά την ενέργειά του, τότε κατάλαβε προφανώς τι έκανε», εξήγησε στη συνέχεια.

Γλυφάδα: Τα κίνητρα του δράστη

«Συναισθηματικό δεν μπορώ να πω ότι είναι το κίνητρο, σίγουρα ήταν οικονομικό. Για να φτάσει εκεί ήταν πολύ ψηλά φορτισμένος συναισθηματικά, γι’ αυτό και αυτοκτόνησε», συμπλήρωσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία για το περιστατικό στη Γλυφάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ για να λύσει το μυστήριο και σημείωσε πως «κάτι πολύ σημαντικό και στενό μεταξύ τους έχει συμβεί και αυτό ήταν που τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.