ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μαρία Καρυστιανού προς το Νίκο Πλακιά: «Πονάμε το ίδιο – Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό»

Αίσιο τέλος φαίνεται ότι έχει η διαμάχη ανάμεσα στην Μαρία Καρυστιανού και τον Νίκο Πλακιά

Μαρία Καρυστιανού προς το Νίκο Πλακιά: «Πονάμε το ίδιο – Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό»

Δεν συνεχίζει από ό,τι φαίνεται η διαφωνία και η αντιπαράθεση μεταξύ συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, σχετικά με την ύπαρξη εισιτηρίων αντί κάποιου αντιτίμου στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο στις 11 Οκτωβρίου.

Μάλιστα από την πλευρά της η Μαρία Καρυστιανού έστειλε μήνυμα ενότητας μέσω σχετικής της δημοσίευσης απαντώντας έτσι στην οικογένεια Πλακιά.

 «Πονάμε το ίδιο. Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό» και ευχήθηκε να υπάρξει ενότητα μεταξύ των συγγενών. «Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα. Όλοι. Όλες.», σημείωσε.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Πλακιάς με τη σειρά του χθες (03/10/24) απέσυρε τη μήνυση εις βάρος των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

Ακολουθεί η σημερινή ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.