ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Με μία βροχή καταρρέουν οι δρόμοι της Αθήνας: Aυτοκίνητο έπεσε μέσα σε τρύπα στα Πατήσια (βίντεο)

Ο οδηγός του οχήματος υποστήριξε ότι το έδαφος υποχώρησε τη στιγμή που περνούσε

Με μία βροχή καταρρέουν οι δρόμοι της Αθήνας: Aυτοκίνητο έπεσε μέσα σε τρύπα στα Πατήσια (βίντεο)

Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε τρύπα στον Άγιο Ελευθέριο, στα Πατήσια, μετά την «σφορδή» κακοκαιρία που «έπληξε» την Αττική. Οι δρόμοι της πρωτεύουσας δεν αντέχουν πλέον ούτε μία βροχή 20 λεπτών.

Η ισχυρή κακοκαιρία που σάρωσε την Αττική προκάλεσε διάφορα προβλήματα στην κυκλοφορία, καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρροι.

Στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στην περιοχή των Πατησίων, ένα αυτοκίνητο έπεσε σε μία μεγάλη τρύπα.

Στον δρόμο, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, εκείνη την ώρα υπήρχε συσσώρευση υδάτων με συνέπεια η τρύπα να μην είναι ορατή στους οδηγούς.

Ο οδηγός του οχήματος, ωστόσο, υποστήριξε ότι το έδαφος υποχώρησε τη στιγμή που περνούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον αριθμό 15 της οδού Χαλκίδος.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.