ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κηφισιά: Στον σύζυγο της Μ.Γκάγκα ανήκει το εργοστάσιο που καίγεται – Τοξικός καπνός «πνίγει»  την περιοχή (upd)

Η φωτιά ξέσπασε μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο, καίει φελιζόλ και πλαστικά

Κηφισιά: Στον σύζυγο της Μ.Γκάγκα ανήκει το εργοστάσιο που καίγεται – Τοξικός καπνός «πνίγει»  την περιοχή (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 15:55) Μία μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σήμερα (12/6) το μεσημέρι στην Κάτω Κηφισιά. 

Η έκρηξη προκλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών και ανοξείδωτων οικιακών σκευών PAL Παλαμίδης, επί της οδού Αιγιδών 9 στο Πανόραμα Κηφισιάς. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι σύζυγος της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα.

Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, καθώς στο σημείο έχουν φτάσει και επιχειρούν 45 πυροσβέστες, 15 οχήματα και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Erickson. Η φωτιά δεν έχει επεκταθεί σε γειτονικά εργοστάσια ενώ οι μαύροι καπνοί έχουν πνίξει την περιοχή.

Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, καθώς στο σημείο έχουν φτάσει και επιχειρούν έξι οχήματα με 18 πυροσβέστες.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με πληροφορίες καίει φελιζόλ και πλαστικά με τον καπνό που να δημιουργείται να μετατρέπεται σε τοξικό νέφος ουσιαστικά. 

Πριν από λίγο απεστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής

Η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην Κηφισίας, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας από το ύψος του κόμβου Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα. Έχει επίσης διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αιγιδών όπου βρίσκεται το εργοστάσιο.

Λόγω της πυρκαγιάς ισχύει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σενέκα και στην οδό Αιγιδών. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επιτόπου έσπευσαν κι επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κ. Γκάγκα στον Alpha, δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι ή τραυματισμένοι εργαζόμενοι. Πρόκειται για εργοστάσιο της εταιρείας PAL SA, της Παλαμήδης ΑΕ, του Βασίλη Παλαμήδη, συζύγου της πρώην υπουργού, Μίνας Γκάγκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών, στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς, δίπλα στις σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.