ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας: Συνελήφθησαν δύο άτομα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας: Συνελήφθησαν δύο άτομα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Πριν από λίγα 24ωρα, και συγκεκριμένα το απόγευμα της 21ης Ιουνίου, συνελήφθησαν δύο άτομα που εμπλέκονται σε τρομοκρατικές επιθέσεις μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Πρόκειται για δύο άτομα, ηλικίας 40 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Τα δύο άτομα, φαίνεται πως μαζί με τους άλλους συλληφθέντες, είχαν εμπλοκή σε πέντε υποθέσεις, ανάμεσά τους η αποστολή του «τρομοφακέλου» στην Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Σε συνέχεια του από 27-02-2024 Δελτίου Τύπου, σχετικά με επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε τρομοκρατικές επιθέσεις, ανακοινώνεται ότι από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), απογευματινές ώρες της 21 Ιουνίου 2024 εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ακόμα -2- άτομα, 40 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, παρουσία δικαστικών λειτουργών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.