ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μέγαρα: Συνελήφθησαν 4 άτομα – Κατασχέθηκαν 3 πιστόλια και μια καραμπίνα

Τα όπλα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εργαστηριακή εξέταση

Μέγαρα: Συνελήφθησαν 4 άτομα – Κατασχέθηκαν 3 πιστόλια και μια καραμπίνα

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη 4 ατόμων για παραβίαση του νόμου περί όπλων στο Βλυχό Μεγάρων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. μετά από σήμα που έλαβαν το βράδυ της Δευτέρας για πυροβολισμούς στο Βλυχό Μεγάρων, έσπευσαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν στον περιβάλλοντα χώρο νεοαναγειρόμενης οικοδομής, τέσσερα άτομα ηλικίας 26, 39, 44 και 48 ετών, που έφεραν όπλα.

Με μέτρα αυτοπροστασίας και μετά τις κατάλληλες εντολές προς τους ελεγχόμενους, ακινητοποίησαν με ασφάλεια τους τέσσερεις άνδρες και τους πέρασαν χειροπέδες.

Στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα 10 φυσιγγίων, και στην κατοχή του 26χρονου πιστόλι με γεμιστήρα 13 φυσιγγίων και νάιλον σακούλα που περιείχε 39 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος. Ο 44χρονος κατείχε πιστόλι με γεμιστήρα 6 φυσιγγίων και νάιλον σακούλα με 33 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος. Δίπλα τους βρέθηκε στο έδαφος οπλισμένη καραμπίνα με 8 φυσίγγια.

Τα άτομα οδηγήθηκαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως προέκυψε μετά την κατάσχεση των όπλων, ένα από τα πιστόλια είχε κλαπεί από αστυνομικό στην Κάλυμνο το 2016.

Τα όπλα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εργαστηριακή εξέταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.