
Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε λίγη ώρα πριν την Ανάσταση σε κάβα στο Μενίδι, καθώς ο 26χρονος δράστης νωρίτερα είχε επιτεθεί σε ακόμη δυο άτομα.
Όλα έγιναν όταν ένας νεαρός σε κατάσταση αμόκ, τραυμάτισε με μαχαίρι δύο καταστηματάρχες. Το ένα από τα θύματα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με το Star, όταν οι δυο άνδρες το αντιλήφθηκαν έτρεξαν να ακινητοποιήσουν τον νεαρό.
Τότε ο 26χρομος, επιτέθηκε με μαχαίρι στους δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής.
Στο σημείο επικράτησε πανικός. Κάτοικοι ακινητοποίησαν τον δράστη ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Ο πρώτος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δεύτερος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.