Ο Αλβανός άνδρας που συνελήφθη χθες Τετάρτη (2/10) στο Μενίδι, όταν εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του μία σακούλα με δύο χειροβομβίδες, τέσσερις πυροκροτητές και 50 φυσίγγια, είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξη για σωρεία αδικημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε μπει φυλακή για αδικήματα που αφορούσαν σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες και ναρκωτικά και όταν βγήκε συνέχισε, όπως φαίνεται, να ζει και να λειτουργεί στο φάσμα της παρανομίας.

Αναφορικά με τον πολεμικό εξοπλισμό που βρέθηκε στην κατοχή του, ο άνδρας ανέφερε πως σκόπευε να τον πουλήσει προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Τετάρτης (2/10) όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τον είδαν να κινείται επί της οδού Αθανασίου Μπόσδα στο Μενίδι και θέλησαν να τον ελέγξουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη θέα των αστυνομικών ο άνδρας άρχισε να τρέχει, πετώντας παράλληλα στο έδαφος μία σακούλα που, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, περιείχε δύο χειροβομβίδες, τέσσερις πυροκροτητές, καθώς και 50 φυσίγγια. Τελικά, ο άνδρας δεν κατάφερε να πάει μακριά, καθώς λίγο παρακάτω οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.