ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μεσολόγγι: Συνελήφθη άνδρας που έκλεψε 16.000 ευρώ από φορτηγό και πήγε να αγοράσει αυτοκίνητο

Τα κλοπιμαία επέστρεψαν στον κάτοχό τους

Μεσολόγγι: Συνελήφθη άνδρας που έκλεψε 16.000 ευρώ από φορτηγό και πήγε να αγοράσει αυτοκίνητο

Άνδρας που έκλεψε σχεδόν 16.000 ευρώ από φορτηγό συνελήφθη την Πέμπτη (6/6) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες 6-6-2024, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς χθες τα ξημερώματα, εισήλθε σε σταθμευμένο φορτηγό και αφαίρεσε έναν φάκελο, που περιείχε 16.125 ευρώ. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος αγόρασε σε περιοχή του Αιτωλικού ένα αυτοκίνητο παραδίδοντας στον πωλητή το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ από τα κλοπιμαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ τα 10.000 ευρώ παραδόθηκαν από τον πωλητή στους αστυνομικούς και αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον κάτοχό τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.