ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

«Μεταγραφή» στις φυλακές… Τριπόλεως παίρνει ο Α.Λύτρας μετά τη φυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου

Καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης με βραχιολάκι ο Α.Λύτρας

«Μεταγραφή» στις φυλακές… Τριπόλεως παίρνει ο Α.Λύτρας μετά τη φυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου

«Μεταγραφή» στις φυλακές… Τριπόλεως παίρνει ο Απόστολος Λύτρας μετά τη φυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για το σκάνδαλο Folli-Follie.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο VIP (όπως λέγεται) κελί στον Κορυδαλλό. Εκεί, ωστόσο, δεν περνάει και πολύ καλά καθώς έχει προστριβές με συγκρατούμενούς του.

Η φυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου ωστόσο, προκαλεί και άλλα προβλήματα στον γνωστό ποινικολόγο καθώς όχι μόνο τον βγάζουν από το κελί του αλλά τον στέλνουν και σε άλλη φυλακή, με επικρατέστερη αυτήν της Τρίπολης.

Καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης με βραχιολάκι

Παράλληλα, μέχρι σήμερα θα πρέπει να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ο δικηγόρος σύμφωνα με την διορία των 10 ημερών, η οποία προβλέπεται από τον νόμο.

Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν τα επιχειρήματα τους, προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβάλει εισαγγελέας και ανακρίτρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα να αιτηθεί αποφυλάκισης ζητώντας να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.